2009 Nissan 350Z

Primele imagini generate pe calculator ale viitoarei generaţii a coupe-ului Nissan au fost dezvăluite de o revistă japoneză, al cărei nume nu a fost menţionat.

2009 Nissan 350Z 2009 Nissan 350Z
Conform celor de la autoblog.it, este foarte posibil ca noua maşină să fie construită pe platforma uşor modificată a actualei maşini, având un ecartament mărit şi suspensii modificate. Noul coupe este va fi propulsat de o versiune îmbunătăţită a motorului V6 de 3,5 litri, care va dezvolta în jur de 330 CP.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.