2009 Subaru Forester

Pe măsură ce se apropie data de 23 decembrie când Subaru va lansa noul său model Forester tot mai multe poze apar pe internet, inclusiv cu interiorul modelului.

2009 Subaru Forester 2009 Subaru Forester
Ultimele informaţii relevă faptul că noul Subaru Forester va fi echipat cu un motor boxer de 2.0 litri natural aspirat ce produce 148 CP. Va exista de asemenea şi versiune supraalimentată a acestuia, cu o putere de 230 CP.

********************************
Subaru Forester interiorPrecum a făcut şi cu Impreza acum câteva luni, Subaru a deschis un mini site dedicat lansării din 23 decembrie unde există un cronometru ce numără timpul rămas până la dezvelirea noului model. Nu exista date tehnice şi nici alte detalii, doar o poză cu partea din spate a modelului într-un fundal foarte intunecat.

O idee despre cum ar putea arată noul model aţi putea să va faceţi privind pozele din galerie foto, ce cuprind unele schiţe regăsite pe un forum american dar şi, mai relevant, unele scan-uri după ceea ce pare a fi o broşură a noului model.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.