2009 Subaru Forester

Subaru a prezentat în preajma sărbătorilor de iarnă primele poze oficiale cu noul Forester, un model care nu a putut fi ţinut secret deloc, numeroase poze apărând înaintea celor oficiale.

2009 Subaru Forester 2009 Subaru Forester
După ce v-am prezentat numeroasele "scurgeri" mai mult sau mai puţin accidentale de informaţii pe internet, acum vă putem pune la dispoziţie şi primele poze oficiale, oferite din plin de Subaru, încercând parcă să refacă o parte din nerăbdarea specifică unei noi lansări, risipită de numeroasele poze scăpăte anterior. Noul Subaru Forester se lansează ca model 2009 şi va avea o misiune destul de dificilă, de a înlocui o generaţie câştigătoare de numeroase premii.

subaru forester 2009Dar inginerii japonezi nu s-au intimidat de moştenirea pe care trebuiau să o respecte şi au venit cu un model cu o noua platformă tehnică, cu un ampatament mărit pentru un confort interior ridicat dar cu o lungime maximă păstrată pentru a permite noului Forester să se bucure de aceeaşi apreciere a condusului lejer în aglomerările urbane. În interior materialele au fost îmbunătăţite, ca de altfel şi ergonomia sau dotările. Iar la acest ultim capitol putem aminti de prezenţa în premieră a unui sistem de navigaţie, a preechipării cu radio prin satelit sau a sistemului audio cu suport mp3 şi evident iPod. În ceea ce priveşte siguranţa, Subaru oferă standard pe toate modelele airbaguri cortină, ABS şi versiunea constructorului japonez a ESP-ului, VDC.

Partea tehnică prezintă o suspensie independentă la toate cele patru roţi cuplată cu sistemul de transmisie Symmetrical All-Wheel Drive şi cu unul din motoarele de 2,5 litri, aspirat sau turbo. Subaru Forester va avea premiera la Salonul Auto de la Detroit, urmând ca în primăvară să ajungă în curţile dealerilor.

 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.