2018 este cel mai bun an din istorie pentru SUV-urile Ford la nivel european

Ford EcoSport, Kuga şi Edge au bifat aproape 259.200 de unităţi vândute în 11 luni din 2018

2018 este cel mai bun an din istorie pentru SUV-urile Ford la nivel european 2018 este cel mai bun an din istorie pentru SUV-urile Ford la nivel european

Ford EcoSport, Kuga şi Edge au bifat aproape 259.200 de unităţi comercializate de la începutul anului până la finalul lunii noiembrie, transformând 2018 în cel mai bun an din istorie pentru SUV-urile Ford la nivel european, cu o lună înainte de finalul acestuia. 

Cota de piaţă a SUV-urilor în gama Ford a continuat să crească în 2018 pentru al treilea an consecutiv, acestea ajungând să reprezinte mai mult de una din cinci maşini pe care Ford le vinde în Europa. Ford a comercializat cu 21% mai multe SUV-uri în perioada ianuarie-noiembrie 2018 decât în aceeaşi perioadă a anului anterior, depăşind în premieră borna sfertului de milion de unităţi vândute pe pieţele EU20. Pieţele Euro 20 sunt: Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, România, Suedia şi Ungaria. 

Creşterea a fost susţinută de rezultatele excelente obţinute prin recorduri de vânzări ale SUV-urilor Ford EcoSport - care a crescut cu 105% în perioada ianuarie-noiembrie faţă de anul 2017 - şi Ford Kuga - care a înregistrat un plus de 27% pentru
aceeaşi perioadă.

Ford a vândut până acum în cursul anului 2018 mai mult de 104.600 de unităţi ale SUV-ului EcoSport. Mai mult de 145.300 de unităţi Kuga au fost livrate clienţilor europeni până acum în 2018, iar Ford a vândut peste 34.000 de unităţi Edge în Europa din 2016, de la momentul lansării sale pe piaţă. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.