220 modele Bugatti Veyron vândute

Bugatti Veyron este, fără îndoială, un must-have pentru cei a căror avere să măsoară în yachturi, avioane şi insule personale. Până acum s-au găsit 220 de milionari dispuşi să plătească o avere pentru a a avea cel mai dorit automobil al momentului. Mai rămân pe piaţă doar 80 şi stocul se epuizează repede.

220 modele Bugatti Veyron vândute 220 modele Bugatti Veyron vândute
Bugatti Veyron nu este doar unul din cele mai rapide modele construite vreodată,  ci şi un succes comercial extraordinar, dacă ne gândim că nu sunt prea multe modele cu un preţ de catalog în euro exprimat cu ajutorul a şapte cifre care să se vândă aşa de bine. Până acum, în mai puţin de doi ani, 220 de comenzi  au fost înregistrate , dintre care  132 de norocoşi au deja în garaje propriul exemplar super-performant Bugatti Veyron.

Dacă luăm în considerare faptul că doar 300 vor fi produse şi comercilizate,  cei care îşi permit şi nu au comandat încă unul, vor trebui să se grăbească până la cel mai apropiat dealer pentru că au mai rămas doar 80 de exemplare. Modele rămase pe stoc vor fi majoritatea Targa . Cu toate că vorbim de un model super exclusivist, Bugatti nu s-a sfiit să ofere şi două ediţii limitate, Pur Sang şi Veyron Fbg par Hermès, cu preţuri pe măsură.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.