24 de ore sau 1.254 de km la bordul lui Nissan Leaf

Un grup de entuziaşti din Germania s-au hotărât să testeze limitele maşinii electrice Nissan Leaf pe motiv de a înţelege mai bine maşina.

Pentru a testa limitele lui Nissan Leaf, un grup de entuziaşti, format din trei persoane, a testat maşina preţ de 24 de ore, parcurgând o distanţă de 1.254 de km. Testul a avut mai multe puncte intermediare de alimentare a maşinii, "staţiile" de alimentare fiind de tipul "încărcare rapidă", care permit un "plin" complet în 20-30 de minute. Urmăriţi aventura celor trei în "cursa" de 24 de ore la bordul lui Nissan Leaf în video-ul de mai jos!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.