240.000 de automobile cu probleme tehnice

Constructorul auto Peugeot va rechema de pe piaţă 240.000 de automobile din gama compactă 307, din statele nord-europene, în urma unor probleme tehnice, a anunţat grupul, citat de agenţia franceză de presă AFP.

240.000 de automobile cu probleme tehnice 240.000 de automobile cu probleme tehnice

Rechemările de pe piaţă ale maşinilor marca Peugeot 307 se referă la vehiculele vândute în perioada 2003-2006, fiind motivate de existenţa unor probleme tehnice la sistemul ABS şi la sistemul ESP. Acţiunea va începe în luna septembrie, iar 80.000 de vehicule vor fi rechemate de pe piaţă în Germania, a declarat, pentru AFP, un purtător de cuvânt al grupului.

Între 2005 şi 2006, compania a rechemat 18.500 de automobile 307 de pe piaţa daneză, în urma unor defecţiuni constatate la sistemele ESP şi ABS, care puteau conduce la declanşarea unor incendii, în cel mai rău caz. Campania anunţată în această săptămână "completează acţiunea precedentă ca măsură de precauţie", a mai spus reprezentantul Peugeot.


În România, importatorul oficial Peugeot, Trust Motors, a emis un comunicat prin care anunţă că nu este necesară efectuarea acestei campanii de rechemare pentru nici un model 307 comercializat la noi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.