3 km parcurşi în marşarier prin oraş – VIDEO

Autor: Marius Vișan 01 iun. 2016 Știri auto
3 km parcurşi în marşarier prin oraş – VIDEO

 


Un american a filmat o scenă neobişnuită cu un Audi fără numere de înmatriculare care a fost condus în marsarier pe o distanţă de câţiva kilometri.

Kevin Zanazanian a înregistrat întâmplarea cu telefonul său şi a transmis-o posturilor de televiziune locale pentru a-l prinde pe şoferul inconştient.

Audi-ul negru a circulat în sens invers timp de câteva minute, a efectuat câteva viraje strânse, iar la un moment dat era să lovească un pieton, scrie Dailytelegraph.com.au.

În drumul ei maşina a trecut peste linii duble continue în mai multe rânduri, punând în pericol traficul din sens opus.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide