3 mld. euro, ce autostrăzi şi drumuri naţionale de viteză se deschid primele

Promisiuni am mai văzut şi-am mai avut

3 mld. euro, ce autostrăzi şi drumuri naţionale de viteză se deschid primele 3 mld. euro, ce autostrăzi şi drumuri naţionale de viteză se deschid primele

Proiectele postate de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, în perioada ianuarie august 2017, sunt finanţate din Programul Operaţional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020 şi însumează 13,8 miliarde de lei fără TVA, aproximativ 3 miliarde de euro.


IATĂ AICI CE AUTOSTRĂZI NOI SUNT ÎN PLAN, DRUMURI DE VITEZĂ ŞI CONSTRUCŢIA CARE VA INTRA ÎN TOP 5 EUROPA


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.