3 motive pentru care merită să mergi la cinema pentru Adrenalin

Documentarul Adrenalin - The BMW Touring Car History ajunge şi în România. Iată câteva motive pentru care să dai fuga la cinema pe 17 februarie.

3 motive pentru care merită să mergi la cinema pentru Adrenalin 3 motive pentru care merită să mergi la cinema pentru Adrenalin

1. Arată fantastic. Noi am văzut trailerul de mai jos şi, dacă o imagine valorează cât o mie de cuvinte, atunci seria aceasta de imagini de mai jos valorează atât de mult încât te lasă fără cuvinte.

Adrenalin este un film documentar despre evoluţia BMW în lumea motorsportului, expus prin intermediul unor imagini de arhivă nemaivăzute până acum şi a unor interviuri cu persoanele care au intrevenit activ în scrierea istoriei BMW în sporturile motorizate.

2. S-ar putea să afli chestii noi. De exemplu, o să-ţi explice însuşi Dieter Quester ce-a fost în capul lui în momentul în care a trecut linia de finiş pe cupolă.

3. Profiţi de şansa rară de a-l vedea la cinema. 123 de minute de fantezie BMW nu se văd nicăieri mai bine decât într-o sală de cinema, iar România este a treia ţară din lume unde va avea loc proiecţia filmului Adrenalin - The BMW Touring Car History. Vizionarea este programată pentru data de 17 februarie, la 20:30, în Sala Ultra din Grand Cinema Băneasa. 

Pentru rezervări şi bilete, click direct aici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.