3.000 de elevi vor beneficia de cursurile de educaţie rutieră organizate de Mercedes-Benz şi Salvaţi Copiii

Mercedes-Benz România şi Organizaţia Salvaţi Copiii vor preda educaţia rutieră la 3.000 de elevi

3.000 de elevi vor beneficia de cursurile de educaţie rutieră organizate de Mercedes-Benz şi Salvaţi Copiii 3.000 de elevi vor beneficia de cursurile de educaţie rutieră organizate de Mercedes-Benz şi Salvaţi Copiii

Mercedes-Benz România şi Organizaţia Salvaţi Copiii desfăşoară cea de-a opta ediţie a programului educaţional Mobile Kids. În anul şcolar 2018 - 2019, 3.000 de elevi din clasele I - IV, din 20 de şcoli din Capitală, vor beneficia de cursuri despre siguranţa în trafic şi responsabilitatea rutieră.

Cursurile în şcoli, susţinute de voluntarii Organizaţiei Salvaţi Copiii, prezintă celor mici, într-o manieră interactivă, regulile rutiere, atât din postura de pasageri, cât şi din cea de pietoni, precum şi o suită de sfaturi utile pentru deplasarea cu maşina, de la folosirea centurii de siguranţă sau deplasarea cu mijloacele de transport în comun, până la reguli corecte de echipare pentru utilizarea bicicletei, a patinelor cu rotile sau a altor mijloace de transport preferate de copii. 

Programul a debutat în România în anul 2013, iar pe parcursul celor opt ediţii ale campaniei Mobile Kids, aproximativ 20.500 de elevi au fost ajutaţi să înţeleagă, să deprindă şi să aplice corect regulile de circulaţie şi de siguranţă rutieră.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.