300 km/h într-un Porsche nu te face zeul şoselelor. Cel puţin nu când există acest Subaru

Mergi şi tu ca omul cu Porsche-ul tău pe autostradă ...

300 km/h într-un Porsche nu te face zeul şoselelor. Cel puţin nu când există acest Subaru 300 km/h într-un Porsche nu te face zeul şoselelor. Cel puţin nu când există acest Subaru

Mergi şi tu ca omul cu Porsche-ul tău pe autostradă (total ilegal, de altfel), lăudându-te prietenului tău că ai ajuns la 300 km/h, când deodată apare o altă maşină în spate.

Oricât de puternică sau rapidă ar fi maşina ta, nu uita un lucru esenţial: sigur există cineva care are o maşină şi mai puternică şi rapidă decât a ta. Dovada? Videoclipul de mai jos, filmat în Bulgaria, în care un şofer de Porsche ajunge la 300 km/h, iar apoi pe lângă el trece un Subaru.

Evident, nu sfătuim pe nimeni să facă asta pe drumurile publice unde limita de viteză nu îţi permite să mergi cu 300 km/h. Altfel spus, nu fă asta în România, decât pe circuit.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.