35 de milioane de lei aruncaţi pe fereastra

CNADNR a atribuit unui consorţiu format din trei firme româneşti un contract de 35 de milioane de lei, fără TVA, pentru ...

35 de milioane de lei aruncaţi pe fereastra 35 de milioane de lei aruncaţi pe fereastra

 

 

CNADNR a atribuit unui consorţiu format din trei firme româneşti un contract de 35 de milioane de lei, fără TVA, pentru proiectarea şi construcţia parcărilor de scurtă durată şi a spaţiilor de servicii pe autostrada Bucureşti - Ploieşti.

Contractul finanţat de la bugetul de stat a fost atribuit asocierii Good Prod (lider al consorţiului) - Axia - Transproiect 2001, după o licitaţie.

Proiectarea va dura două luni, iar construcţia patru luni, a anunţat CNADNR, printr-un comunicat.

Parcările de scurtă durată vor fi construite, pe ambele sensuri, la km 28+400, km 42+600 şi km 50+400. Spaţii pentru servicii vor fi disponibile la km 57, km 17 şi km 20.


Citeşte şi Dispar motoarele 1.4 TSI şi 1.6 TDI. Cu ce la înlocuieşte Volkswagen

Citeşte şi VIDEO. Maşinile Terminatorului. Cu ce se plimbă Arnold Schwarzenegger pe străzile din Beverly Hills

Citeşte şi Şi-a parcat maşina aiurea şi a blocat circulaţia autobuzelor în Piaţa Romană. Ce mesaj a primit pe lunetă - FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.