357 km/h cu BMW M5 Hurricane RS, pe autostradă

Tunerii de la G-Power ne arată performanţele extreme ale BMW-ului M5 Hurricane RS, în cel mai natural decor posibil: o autostradă din Germania.

Autostrăzile din Germania nu mai au nevoie de nicio prezentare, atunci când vine vorba de recorduri personale la viteze ameţitoare. Tocmai acest lucru le face ideale pentru unele demonstraţii precum cea realizată de tunerii de la G-Power, care ne arată de ce este în stare ultima lor creaţie, Hurricane RS, bazată pe fosta generaţie de BMW M5.

Maşina atinge 357 km/h fără eforturi prea mari, mulţumită modificărilor operate asupra propulsorului V10. Meniul celor de la G-Power a inclus kit-ul SK III cu dublă supraalimentare, precum şi un nou sistem de răcire. Astfel, Hurricane-ul RS dispune de 750 CP, un nivel al puterii mai mult decât satisfăcător.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.