370.000 de automobile diesel Volkswagen ar putea fi rechemate în service. Sunt vizate motoarele de 1.2 litri

KBA intenţiona să scoată din circulaţie 30.000 de autoturisme afectate

370.000 de automobile diesel Volkswagen ar putea fi rechemate în service. Sunt vizate motoarele de 1.2 litri 370.000 de automobile diesel Volkswagen ar putea fi rechemate în service. Sunt vizate motoarele de 1.2 litri

Un număr de 370.000 de automobile diesel de la Grupul Volkswagen ar putea fi rechemate în service, în Europa, în cazul în care autoritatea germană de reglementare a transporturilor (KBA) va confirma că VW a manipulat software-ul privind emisiile pe vehiculele cu motoare de 1,2 litri.

KBA intenţiona să scoată din circulaţie 30.000 de autoturisme afectate, deşi este la fel de probabil să comande doar remedierea problemei. 

Procurorii pregătesc acuzaţii de fraudă împotriva unor manageri de la Volkswagen, după ce în 2016 aceştia au dat asigurări că motoarele de 1,2 litri nu utilizează dispozitive de trucare a emisiilor.

Un purtător de cuvânt al Volkswagen a declarat că un control intern al calităţii pentru autovehiculele diesel cu motoare de 1,2 litri, modelul EA189, a dezvăluit nereguli, iar acestea sunt în prezent analizate. El a spus că Volkswagen păstrează deschis dialogul dintre autorităţi şi companie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.