38 de vitezomani prinşi în ultimele trei zile. Care a fost cea mai mare viteză

În ultimele trei zile, 38 de persoane care circulau cu viteză excesivă ...

38 de vitezomani prinşi în ultimele trei zile. Care a fost cea mai mare viteză 38 de vitezomani prinşi în ultimele trei zile. Care a fost cea mai mare viteză

În ultimele trei zile, 38 de persoane care circulau cu viteză excesivă pe autostrăzi au fost depistate de poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 211 km/h, pe A1.

Astfel, pe A1, 29 de şoferi au fost înregistraţi circulând cu viteze cuprinse între 181 şi 211 km/h, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

De asemenea, pe A3, aparatul radar a înregistrat nouă conducători auto care se deplasa cu viteze cuprinse între 181 şi 204 km/h.

Viteza maximă a fost înregistrată sâmbătă, la kilometrul 83 al Autostrăzii 1 Bucureşti – Rm. Vâlcea, când poliţiştii au depistat un bărbat, de 43 de ani, care circula cu 211km/h.

Toţi conducătorii auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei şi le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.