3,8 litri/100 km până în 2025: consumul maxim admis în America

Agenţia de Procţie a Mediului din America (Environmental Protection Agency), fiind o agenţie federală, a propus ca până în 2025 toate maşinile vor trebui să consume doar 3,8 litri/100 km.

3,8 litri/100 km până în 2025: consumul maxim admis în America 3,8 litri/100 km până în 2025: consumul maxim admis în America

Pentru un moment este doar o propunere a agenţiei de protecţie a mediului, ea "circulând" încă din noiembrie anul trecut şi a fost respinsă de toţi constructorii fără posibilitate de negociere. Motivul este unul foarte uşor de înţeles, şi anume reducerea poluarii cauzate de maşini. Propunerea Agenţiei Federale de Protecţie a Mediul este de reduce a consumului tuturor maşinilor noi, cu excepţia camioanelor până la valoarea de 3,79 litri/100 de km.

Rămâne de văzut dacă această măsură drastică menită să protejeze mediul, dar şi buzunarele clienţilor de maşini mici va fi pusă în aplicare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.