4 septembrie 2012, Berlin – inaugurarea oficială a noului Volkswagen Golf 7

Autor: Oraan Mărculescu 06 aug. 2012 Știri auto
4 septembrie 2012, Berlin – inaugurarea oficială a noului Volkswagen Golf 7

Volkswagen Golf este cel mai vândut model de pe piaţa auto europeană de cinci ani încoace, aşa încât o nouă generaţie se anunţă ca un eveniment extrem de important, atât pentru fani, cât şi pentru clienţi.

Până acum ştiam că premiera mondială a noului Volkswagen Golf 7 va avea loc la Salonul Auto Paris 2012, la finalul lunii septembrie – adică ne aşteptam ca prima oară când urma să vedem oficial noul VW Golf 7 să fie data de 26 septembrie, în cadrul unei seri speciale a grupului Volkswagen.

Iată, însă, că noua generaţie a Golf-ului va debuta mai devreme, chiar în ţara de baştină a acesti model. Adică noul Golf 7 va fi prezentat publicului cu ocazia unui eveniment special la Berlin, în data de 4 septembrie.

Evenimentul va avea loc în incinta Muzeului ”Noua Galerie Naţională”, alături de cele mai importante colecţii de artă modernă, ceea ce spune destul de multe despre importanţa pe care o are Golf-ul în conştiinţa nemţilor.

Aşadar, aşteptăm primele imagini reale cu maşina încă de la finalul lunii august, deoarece noul Volkswagen Golf 7 este cel mai important trofeu pentru fotografii spion în acest an.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide