43 de kilometri de autostradă între Lugoj şi Deva sunt aproape de finalizare. Când vom putea circula?

Asociaţia Pro Infrastructura anunţă că loturile 3 şi 4 ale autostrăzii A1 Lugoj-Deva sunt foarte aproape de finalizare. Dacă recepţia lucrărilor se va desfăşura fără evenimente, în curând românii vor putea circula pe celebrul deal ”al liliecilor” de la Şoimuş.

43 de kilometri de autostradă între Lugoj şi Deva sunt aproape de finalizare. Când vom putea circula? 43 de kilometri de autostradă între Lugoj şi Deva sunt aproape de finalizare. Când vom putea circula?

”Mai este puţin, foarte puţin! Dacă nu vom avea noi surprize neplăcute cu dispute surde între constructori şi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere la recepţia lucrărilor, sunt şanse mari ca săptămâna viitoare (12-14 august) să circulăm pe cei 43,28 km ai loturilor 3 şi 4 din Autostrada A1 Lugoj-Deva”, scrie Asociaţia Pro Infrastructura pe contul de facebook.

”Cele două capete ale tronsoanelor, nodul Holdea şi celebrul deal "al liliecilor" de la Şoimuş, sunt aproape gata”, se mai arată în postarea de facebook a Pro Infrastructura. Inaugurarea lucrărilor este prevăzută pentru data de 15 august, dacă nu apar elemente neprevăzute.

După inaugurarea celor 43 de kilometri, vor mai rămâne de executat circa 12 kilometri de autostradă, între Holdea şi Margina. Practic se va putea circula în regim de autostradă, cu o mică ”gaură”, de la Sibiu până la ieşirea din ţară de la Nădlac.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.