5 ani garanţie pentru maşinile Mazda în România

Începând cu 10 aprilie, clienţii Mazda pot beneficia de garanţie extinsă pentru orice model nou sau aflat în perioada de garanţie. Posesorii pot opta contra cost pentru extinderea garanţiei de trei ani cu o perioadă suplimentară de doi ani. Totodată, până la 30 iunie, celor care vor achiziţiona cel mai vândut model al constructorului – Mazda3, compania le oferă gratuit prelungirea garanţiei la 5 ani, în limita a 150.000 de km.

5 ani garanţie pentru maşinile Mazda în România 5 ani garanţie pentru maşinile Mazda în România

"Garanţia extinsă la 5 ani reprezintă o reconfirmare a fiabilităţii Mazda. Estimăm că peste 30% dintre cei care işi vor cumpăra un model nou Mazda vor opta pentru postgaranţie. În plus ne aşteptăm ca şi aproximativ un sfert din posesorii actuali de Mazda să achiziţioneze noul serviciu", a declarat Dragoş Grăpinoiu, Marketing Manager Mazda.

Garanţia extinsă Mazda acoperă o gamă largă de componente cum sunt: motorul, cutia de viteze manuală/automată, sistemul de direcţie, instalaţia de climatizare, sistemul de frânare, sistemul electric, sistemul de răcire sau sistemul de evacuare şi acoperă integral costurile pentru manopera aferentă.

În România, garanţia extinsă este asigurată direct la toţi partenerii Mazda. În cazul în care posesorul vehiculului Mazda se află în afara ţării si distanţa dintre locul în care s-a produs defecţiunea şi service-ul autorizat Mazda preferat de client, este mare, acesta poate apela non-stop numărul special oferit de CarGarantie, urmând ca reparaţiile să se efectueze în orice atelier partener Mazda din România sau din Europa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.