5 tineri din Constanţa au vrut să petreacă ca-n filme, Poliţia însă nu le-a apreciat gestul şi i-a amendat - VIDEO

Puştii din Constanţa îşi exprimă teribilsmul într-un mod ...

5 tineri din Constanţa au vrut să petreacă ca-n filme, Poliţia însă nu le-a apreciat gestul şi i-a amendat - VIDEO 5 tineri din Constanţa au vrut să petreacă ca-n filme, Poliţia însă nu le-a apreciat gestul şi i-a amendat - VIDEO

Puştii din Constanţa îşi exprimă teribilsmul într-un mod care le poate pune viaţa în pericol. Aceştia se urca pe portierele autovehiculelor aflate în mers. Mai multe tinere au fost suprinse în această ipostază în municipiul Constanţa. Un participana la trafic a filmat scena. 

Poliţiştii constănţeni au reacţionat după imaginile apărute şi i-au identificat şi sancţionat contravenţional pe cinci dintre aceşti tineri. În total, amenzilor s-a ridicat la 1.160 de lei.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.