50 Cent îşi vinde maşina!

Hypercarul rapperului american, un Lamborghini Murcielago Roadster cromat, a ajuns pe eBay, suma licitată atingând deja 300.000 USD. Aviz amatorilor!

50 Cent îşi vinde maşina! 50 Cent îşi vinde maşina!
Poate părea ciudat, dar hypercarul controversatului rapper nu se potriveşte stilului bling-bling la care ne-am fi aşteptat - poate de aceea suma licitată pe eBay a atins "doar" 300.000 USD... Deşi vopseaua are un aspect cromat, acest lucru nu deranjează ochii, iar jantele de 20" sunt negre, la fel ca şi interiorul din piele. Maşina nu este la prima apariţie în public: 50 Cent a fost arestat anul trecut, în septembrie, în timp ce se afla la volanul bijuteriei sale (mai jos un video cu acest incident):

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.