50 Cent la SEMA 2007

Săptămâna aceasta, 50 Cent şi-a prezentat maşina sa personală, un Pontiac G8, la SEMA 2007. Este a doua vedetă americană, după Jay Leno, care participă oficial la acest show.

50 Cent la SEMA 2007 50 Cent la SEMA 2007
De la SEMA 2007 nu putea lipsi raper-ul american 50 Cent, care, împreună cu ajutorul celor de la Unique Autosports, şi-a tunat maşina, creând astfel un performant Pontiac G8.

Noul hypercar al starului american a trecut printr-un proces complet de tuning: motor de 7,0 litri LSX 427, ce dezvoltă o putere de peste 500 CP şi căruia i-au fost aduse numeroase modificări (pistoane racing, biele din titaniu, arbore cotit din oţel forjat, sistem de injecţie LS7 modificat); tapiţerie cu inserţii din piele roşie asortată cu mânerele uşilor; sistem audio JBL cu o putere de 800 watt; vopsea specială şi nelipsitele detalii cromate "bling bling".
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.