6 caroserii pentru noul BMW seria 1

Cea de-a doua generaţie a modelului bavarez BMW Seria 1 va avea şase variante de caroserie pe două platforme tehnice distincte.

6 caroserii pentru noul BMW seria 1 6 caroserii pentru noul BMW seria 1

"Armata" de variante de caroserie pentru BMW Seria 1 vine ca să atace piaţa ţinând cont că anul viitor vor apărea noile generaţii ale competitorilor direcţi. Dintre toate variantele pe care BMW Seria 1 le va afişa, cele mai interesante vor fi două modele cu tracţiune faţă: un break şi un GT crossover, ambele fiind programate pentru lansare în 2014.

În 2011/2012 se lanseaza versiunile in trei şi cinci uşi, în 2013 coupe-ul şi varianta cabrio, iar în 2014 cele două modele cu tracţiune faţă.Conform zvonurilor, în 2018/2019 se va lansa cea de-a treia generaţie care va afişa tracţiune faţă pentru toate variantele de caroserie, excepţie făcând coupe-ul şi modelul cabrio.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.