670 CP pentru Toyota GT86, preparată pentru Pikes Peak

Deja se arată primul adversar pentru Sebastian Loeb şi modelul Peugeot 208 special modificat cu care pilotul va concura la Pikes Peak. Rivalul: un japonez

670 CP pentru Toyota GT86, preparată pentru Pikes Peak 670 CP pentru Toyota GT86, preparată pentru Pikes Peak

Despre japoneza care va fi condusă de Nobuhiro "Monster" Tajima, specialist în goana pe dealuri cu vehicule modificate excesiv, nu ştim doar că a primit un motor V6 turbo de 3 l şi 670 CP. Resurse de care va avea nevoie din plin, dacă ţinem cont că printre concurenţi se numără Sebastian Loeb şi Peugeot 208 T16 de peste 850 CP.

Dacă va avea sau nu succes, rămâne de văzut pe 30 iunie, când caii putere se vor concentra în Colorado, în lupta cu cei 20 de km presăraţi cu 156 de viraje. Mai jos, puteţi vedea un VIDEO demonstrativ, cu japoneza în teste.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.