7 videoclipuri cu Jaguar care o să-ţi facă ziua mai frumoasă

Dacă tot e urât şi frig afară, zicem să te încălzim puţin. Cei de la Jaguar au produs în ultima lună mai multe filmuleţe numai bune de încălzit sângele-n vene. 7 x VIDEO, aşadar, enjoy!

7 videoclipuri cu Jaguar care o să-ţi facă ziua mai frumoasă 7 videoclipuri cu Jaguar care o să-ţi facă ziua mai frumoasă

Special pentru pauza de masă, 7 x video cu unele dintre cele mai dorite maşini din lume. Pentru că Jaguar ştie să facă şi filmuleţe, nu doar maşini de excepţie!

1. Cum ar trebui să arate, de fapt, centrul de teste al celor de la Jaguar?

Răspuns: precum sediul unui răufăcător de talie mondială. N-ar fi stricat, totuşi, dacă ne-ar fi arătat fabrica propriu-zisă. E aproape la fel de SF. Apropo, Jaguar a început o colaborare cu Nicholas Hoult, actorul pe care îl ştiţi cu siguranţă din seria X-Men, dar şi din Jack the Giant Slayer sau Clash of the Titans. Aici, joacă rolul de geek angajat al vreunui răufăcător de talie mondială. Îi stă bine.

2. Care e temperatura maximă la care se testează un Jaguar în laborator? Dar cea minimă?

Maxim 50 de grade Celsius. Minim -30 de grade Celsius. Suficient ca materialele dinăuntru – de la uleiuri sau plastice – să se „coacă”, sau să fie îngheţate tun. Fără şofer la bord!

3. Câte crash teste se fac pentru fiecare versiune de Jaguar?

Răspuns: 60. Asta înainte de testele Euro NCAP, care doar certifică faptul că maşinile Jaguar sunt rezistente la impact. Bănuim că Hoult nu se uită, totuşi, la fiecare dintre ele. Ar fi dubios.

4. Cât de bine sună noile F-Type?

Răspuns: foarte bine. Indiferent de tracţiune. Apropo, ţi-am mai spus şi noi asta, în testul nostru.

5. Poţi face un test de comunicaţii la 800 de km/h cu un Jaguar?

Răspuns: da. Şi funcţionează, chiar dacă maşina nu ajunge în cadrul testului decât undeva la peste 300 de km/h. Avionul de deasupra avea peste 500 de km/h, deci testul de comunicaţii a funcţionat. Recordul de viteză la sol pregătit de cei de la Bloodhound Project e undeva în zona celor 1.600 km/h. Apropo, maşinăria lor dezvoltă 135.000 de cai-putere, în timp ce Jaguar F Type R are „doar” 550...

6. Care sunt cele mai iubite modele de Jaguar?

Răspunsul e în filmul de mai sus. Pe scurt, cele care ne trezesc nostalgii, fie reale, fie închipuite.

7. Şi, la final, puţină poezie condensată

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.