7.24 minute pe Nurburgring cu Nissan GT-R 2011

7 minute şi 24 secunde este timpul scos de Nissan GT-R 2011 pe circuitul de la Nurburgring, stabilind astfel un nou record pe faimosul circuit din Germania.

7.24 minute pe Nurburgring cu Nissan GT-R 2011 7.24 minute pe Nurburgring cu Nissan GT-R 2011

Nissan GT-R 2011 a stabilit un nou record pe circuitul Nurburgring. Timpul scos de modelul japonez a fost de 7 minute şi 24 secunde, ceea ce înseamnă o îmbunătăţire a timpului realizat de precedentul Nisssan GT-R cu peste 2 secunde. Acest lucru a fost posibil datorită unor modificări exterioare care au avut ca rezultat îmbunătăţirea aerodinamicii maşinii. În plus, puterea propulsorului V6 de 3,8 litri a fost mărită de la 485 CP la 530 CP şi cuplul motor a crescut de la 588 Nm la 612 Nm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.