7:41' pe Nurburgring pentru Chevrolet Camaro ZL1

GM confirmă faptul că Chevrolet Camaro ZL1 a parcurs un tur de circuit pe Nurburgring în 7:41'. Poate că acest lucru nu vă spune mare lucru, dar să vedem ce înseamnă în comparaţie cu timpii scoşi de Ferrari 599XX, BMW M5, sau Nissan GT-R 2011.

Cât de rapid crezi că este noul BMW M5 pe circuitul de la Nurburgring? Dar, un Ferrari 599XX sau un Nissan GT-R 2011. Ei bine, noul BMW M5 a reuşit să parcurgă un tur al celebrului circuit în timpul de 7minute şi 55 secunde, în timp ce Nissan GT-R 2011 a înregistrat 7 minute şi 24 secunde.

Chevrolet Camaro ZL1 se află undeva între M5 şi GT-R, din punct de vedere al timpului realizat pe Nurburgring, adică 7:41', fiind mai rapid cu 40 de secunde decât un Camaro SS "normal". Maşina utilizată este un Chevrolet Camaro ZL1 de asemenea "normal", adică maşina este echipată cu un propulsor V8 de 6,2 litri şi 580 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.