8 milioane euro - cel mai scump Mercedes-Benz SLR McLaren tunat!

Vrei un Mercedes-Benz SLR McLaren cu adevărat unic, dar şi exorbitant de scump? Ce zici de acest SLR 999 Red Gold Dream? Merită 8 milioane de euro?

8 milioane euro - cel mai scump Mercedes-Benz SLR McLaren tunat! 8 milioane euro - cel mai scump Mercedes-Benz SLR McLaren tunat!

Cei de la Top Gear au spus despre Mercedes-Benz SLR McLaren 999 Red Gold Dream că e o adevărată maşină de coşmar, însă creatorul ei, elveţianul Ueli Anliker, nu este de acord, considerând maşina o adevărată reuşită. A investit în această creaţie peste 30.000 de ore de muncă, 13 luni, 5 kilograme de aur de 24 de carate şi peste 600 de rubine.

Elvetianul Ueli Anliker este creatorul bizarului SLR 999 Red Gold Dream

Prin urmare, SLR 999 Red Gold Dream este acum de vânzare pentru cei care vor să epateze cu orice preţ - maşina costă 8 milioane de euro, o sumă considerată justă de către creator, date fiind materialele scumpe folosite, precum şi manopera care a necesitat multă pricepere şi, evident, foarte mult timp.

SLR 999 Red Gold Dream contine 5 kg de aur de 24 carate si 600 de rubine

Cumpărătorul va beneficia şi de un upgrade al motorului, a cărui putere va fi crescută de la 700 CP la 1.000 CP, dar şi de un sistem de urmărire a maşinii prin GPS şi pornire/oprire a motorului de la distanţă prin intermediul telefonului mobil (deşi e greu de crezut că ar putea cineva să fure acest unicat...).

SLR 999 Red Gold Dream are puterea motorului crescuta de la 700 CP la 1.000 CP

Evident, principalele pieţe unde elveţianul caută un cumpărător interesat sunt cele din Orientul Mijlociu, SLR 999 Red Gold Dream urmând a fi expus în februarie 2012 la un show auto din Qatar. Se pare că maşina ar mai fi trezit interesul şi unor potenţiali cumpărători din Dubai, Abu Dhabi şi chiar China.

ŢI SE PARE SCUMP SLR 999 RED GOLD DREAM?

SLR 999 Red Gold Dream costa 8 milioane de euro! E cineva interesat?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.