A 7-a întâlnire a Dusteriştilor: spectacol off-road cu Dustere!

Autor: Adrian Mihălţianu 27 iun. 2014 Știri auto

Locaţia nu a fost aleasă întâmplător, zona Buzăului fiind recunoscută ca una care ridică probleme destul de serioase atunci când vorbim despre off-road. Prezenţa numeroasă la acest eveniment a demonstrat foarte clar că Dacia Duster este o maşină care a reuşit să „strângă” în jurul ei o comunitate serioasă şi plină de pasiune pentru primul SUV al constructorului de la Mioveni.

Vremea capricioasă a pus multe piedici organizatorilor, însă toate obstacolele au fost depăşite, Dacia Duster reuşind să demostreze, din nou, că este un SUV cu valenţe off-road capabil să facă invidioase mărci cu o experienţă mult mai bogată în ale drumurilor neasfaltate.

Organizatorii au pregătit un traseu prin pădure, dar şi un trial. Dacă drumul prin pădure a fost doar o plimbare, la trial participanţii au avut de înfruntat timpul, cel mai rapid fiind declarat câştigătorul ediţiei cu numărul şapte.

Printre maşinile participante a existat şi un număr de câteva exemplare modificate, fapt care a impus două categorii: standard şi MT. Maşinile modificate au beneficiat de cauciucuri speciale pentru off-road, dar şi de o gardă la sol mărită.

Toată aventura Dusteriştilor de la Sărata Monteoru a fost caracterizată de voie bună şi de plăcerea de a conduce un Duster prin natură, iar la sfârşitul zilei toată lumea a fost fericită.

Post Scriptum: nici un Duster nu a fost „rănit”. Un rezumat video al evenimentului aveţi la dispoziţie în clipul video de mai jos.

 

Foto / Video – Răzvan Baciu (razvanbb.ro)

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide