A 7-a întâlnire a Dusteriştilor: spectacol off-road cu Dustere!

În perioada 20-22 iunie a avut loc cea de-a şaptea întâlnire a posesorilor de Dacia Duster, locul ales de organizatori pentru desfăşurarea aceastui eveniment fiind Sărata Monteoru.

A 7-a întâlnire a Dusteriştilor: spectacol off-road cu Dustere! A 7-a întâlnire a Dusteriştilor: spectacol off-road cu Dustere!

Locaţia nu a fost aleasă întâmplător, zona Buzăului fiind recunoscută ca una care ridică probleme destul de serioase atunci când vorbim despre off-road. Prezenţa numeroasă la acest eveniment a demonstrat foarte clar că Dacia Duster este o maşină care a reuşit să „strângă” în jurul ei o comunitate serioasă şi plină de pasiune pentru primul SUV al constructorului de la Mioveni.

Vremea capricioasă a pus multe piedici organizatorilor, însă toate obstacolele au fost depăşite, Dacia Duster reuşind să demostreze, din nou, că este un SUV cu valenţe off-road capabil să facă invidioase mărci cu o experienţă mult mai bogată în ale drumurilor neasfaltate.

Organizatorii au pregătit un traseu prin pădure, dar şi un trial. Dacă drumul prin pădure a fost doar o plimbare, la trial participanţii au avut de înfruntat timpul, cel mai rapid fiind declarat câştigătorul ediţiei cu numărul şapte.

Printre maşinile participante a existat şi un număr de câteva exemplare modificate, fapt care a impus două categorii: standard şi MT. Maşinile modificate au beneficiat de cauciucuri speciale pentru off-road, dar şi de o gardă la sol mărită.

Toată aventura Dusteriştilor de la Sărata Monteoru a fost caracterizată de voie bună şi de plăcerea de a conduce un Duster prin natură, iar la sfârşitul zilei toată lumea a fost fericită.

Post Scriptum: nici un Duster nu a fost „rănit”. Un rezumat video al evenimentului aveţi la dispoziţie în clipul video de mai jos.

 

Foto / Video - Răzvan Baciu (razvanbb.ro)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.