A apărut numărul din aprilie al revistei ProMotor

Noul număr al revistei ProMotor a ajuns astăzi la toate chioşcurile de difuzare a presei. Vă prezentăm cele mai importante subiecte ale revistei precum şi toate detaliile despre concursurile din acest număr!

A apărut numărul din aprilie al revistei ProMotor A apărut numărul din aprilie al revistei ProMotor

Special pentru numărul 80 am pregătit două coperte de la două teste internaţionale despre care puteţi citi în premieră în revista noastră. Prima copertă face trimitere la testul lui Alexandru Banu cu noul MC Stradale de la Maserati, bazat pe GranTurismo. Toate revistele cu această copertă vă aduc un cadou energizant - o doză de Playboy Energy Drink. A doua copertă este noul Mercedes-Benz SLK cu referire la testul despre cel mai nou roadster al constructorului german.

Atenţie mare, în premieră pentru revistele auto din România, am inclus în tirajul acestui număr, PATRU chei de Citroen C4. Cine găseşte o astfel de cheie câştigă automat o maşină de test Citroen C4 pentru patru zile!

Un alt concurs ProMotor vă poate ca premiu aduce un GPS Presigio RoadScout 4150, un device care m-a păstrat pe drumul corect în unul din materialele acestui număr. Este vorba despre materialul "Viano, în probe", un test de anduranţă fizică şi psihică într-un Mercedes-Benz Viano. Am plecat cu un Viano la munte şi la mare într-o singură zi. A fost greu, groaznic pe alocuri. Vedeţi toată povestea în revistă.

Rămaşi prin redacţie, Băltăţeanu şi Ciobanu s-au distrat în două comparative cu maşinile pe care le-au mai găsit prin Bucureşti. Noul BMW X3 versus Volvo XC60 şi noul VW Passat Variant versus Honda Accord Tourer. Pentru că nu este loc de plictiseală, restul redacţiei, Alecu, Nan, Vache şi Mărculescu s-au pus şi ei pe treabă şi au mai condus încă alte 11 maşini. Da, şi luna aceasta, numărul de maşini testate de redacţia ProMotor a atins 18 unităţi.

Şi mai mult, întreaga redacţie vă prezintă într-un material amplu cele mai noi maşini care merită să devină postere în camerele şi vieţile voastre. Vedeţi materialul - "Noua ordine mondială".

Pe lângă cele trei pagini destinate celor mai noi gadget-uri lansate pe piaţa românească vă invităm să citiţi interviuri interesante cu Gabi Torje de la Dinamo, cu românul din spatele modelelor BMW sau cu omul care coordonează destinul designului Renault. Spre final vă prezentăm status-ul maşinilor noastre de anduranţă, cele mai importante momente din istoria Lancia precum şi care sunt cele mai bune oferte speciale de pe piaţa de maşini noi din România.

Lectură plăcută, succes la concursurile Citroen şi Prestigio, şi bucuraţi-vă de energia Playboy Energy Drink pe care v-o oferim cadou!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.