A căzut cu maşina de pe Podul Grant din Bucureşti - VIDEO

Un accident grav s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în Capitală.

A căzut cu maşina de pe Podul Grant din Bucureşti - VIDEO A căzut cu maşina de pe Podul Grant din Bucureşti - VIDEO

Un accident grav s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în Capitală, după ce şofer a căzut cu maşina de pe podul Grant, informează România TV.

Un şofer şi-a convins colegii de trafic să nu mai claxoneze într-un mod ingenios - FOTO

Potrivit primelor informaţii, şoferul a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed şi alunecos. Deşi maşina sa a fost avariată grav, el a reuşit să iasă singur din autovehicul. Când Poliţia şi o ambulanţă au sosit la locul accidentului, acesta a refuzat să meargă la spital.

Totuşi, el va trebui să meargă la Poliţie pentru a explica cum s-a produs accidentul.

 

Şoferii care circulau prin centrul acestui oraş din România au avut parte de o mare surpriză - GALERIE FOTO

VIDEO Un şofer nervos că un pieton i-ar fi atins maşina a făcut un gest uimitor şi a ajuns să fie acuzat de tentativă de omor

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.