A doua generaţie Stop&Start prezentă pe Citroen C3 Picasso

A doua generaţie a sistemului Stop & Start, dezvoltat de Citroen, va înverzi de-a binelea maşinile.

A doua generaţie Stop&Start prezentă pe Citroen C3 Picasso A doua generaţie Stop&Start prezentă pe Citroen C3 Picasso

C3 Picasso Stop-StartCitroen este pionierul sistemului Stop & Start, prima versiune a acestuia fiind regăsită pe C2 şi C3 încă din 2004. Anul acesta, la Salonul Auto de la Paris, Citroen a prezentat cea de a doua generaţie a sistemului Stop & Start (care opreşte motorul în condiţii de trafic, in special atunci când maşina stă pe loc). Cu toate că sistemul a fost prezentat pe noul Citroen C3, monovolumul nu va beneficia de noua tehnologie decât din 2010, atunci când Stop & Start va fi introdus pe modelele de serie.

Cea de a doua generaţie Stop & Start va coborâ emisiile de Co2 ale lui Citroen C3 Picasso, atunci când va fi introdus pe acest model, până la 110g/km. Cel mai important în cadrul acestui sistem rămâne însă consumul, care ar putea fi situat sub 3.5 litri / 100 km. Comparabil cu o motocicletă, nu? Deocamdată, chiar dacă trebuie să aşteptăm până în 2010 pentru un astfel de consum, Citroen C3 Picasso benficiază de un sistem care îl face unul din cele mai verzi monovolume.   

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.