A făcut sex cu un Chevrolet Blazer!

Atât de sexi este un Chevrolet Blazer? A băut mult persoana surprinsă de camera video pentru a se purta atât de "gingaş" cu maşina parcată.

Americanul surprins are un mod mai ciudat de a se purta la beţie. Dacă într-adevăr face sex cu acel Chevrolet parcat, sau doar mimează rămâne la atitudinea fiecăruia. Cert este că acea persoană avea mintea foarte tulbure. Însă distracţia lui nu a ţinut prea mult deoarece şi-au făcut apariţia şi poliţiştii. Nu putem spune decât: Biata maşină! Oare au mai fost şi altele?  

VEZI TOATE ANUNŢURILE CHEVROLET

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.