A fost concepută pentru părinţii care au copii cu permis proaspăt luat

Autor: Alexandru Banu 22 aug. 2017 Știri auto
A fost concepută pentru părinţii care au copii cu permis proaspăt luat

Producătorii de maşini ar trebui (şi unii o fac) să vândă şi o opţiune de responsabilitate la pachet cu maşina. Dacă nu o fac toţi, lasă că o face Toyota, cu aplicaţia Safe And Sound, dezvoltată de către Saatchi & Saatchi (agenţia lor de advertising). Odată instalată de device-ul copilului şi pe cel al părintelui, cel din urmă îi poate bloga accesul la conturile de social media şi la apelurile voce atunci când încalcă limitele legale.

Safe and Sound foloseşte GPS-ul telefonului şi părintele primeşte alerte când – un exemplu – depăşeşte limita de viteză pe un sector de drum. Mai mult, aplicaţia poate sincroniza conturile de spotify, iar părinţii pot să dea drumul pe telefon (via bluetooth în boxele maşinii) la muzica pe care dansau ei la liceu. Astfel, copiii se vor simţi stânjeniţi dacă nu reduc imediat viteza sau dacă nu respectă alte legi.

Jason Mendes, director de creaţie executiv la Saatchi spune că “pentru adolescenţi, ruşinea într-un colectiv e mai panicantă decât ameninţarea unui accident”. Aplicaţia e disponibilă pentru oricine, numai pe Android (deocamdată). Sigur că dacă prindeţi un moment telefonul unui prieten, îi puteţi face o farsă să-i instalaţi aplicaţia că oricum pe ecranele mobileleor de azi nu observă printre sute de aplicaţii. Sincronizaţi-vă imediat la telefonul lui şi play manele dacă merge cu 160 pe autostradă. 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide