A fost desemnat câştigătorul pentru proiectarea tronsonului de 110 km între Focşani şi Bacău

A fost desemnat câştigătorul pentru proiectarea tronsonului de 110 km între Focşani şi Bacău A fost desemnat câştigătorul pentru proiectarea tronsonului de 110 km între Focşani şi Bacău

Compania Consitrans a fost desemnată căştigătoarea licitaţiei "Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic pentru drum de mare viteză Focşani – Bacău". Tronsonul de circa 110 km face parte din drumul de mare viteză spre Moldova pe relaţia Sud-Nord, pe ruta Ploieşti - Paşcani. 

Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după soluţionarea tuturor contestaţiilor sau plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.Până acum, pentru celelalte 3 tronsoane, respectiv Ploieşti – Buzău, Buzău – Focşani şi Bacău – Paşcani, nu au fost depuse contestaţii în termenul legal după anunţarea câştigătorilor.

Realizarea contractului presupune elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic pentru drum de mare viteză care leagă municipiul Focşani de municipiul Bacău, inclusiv conexiunea cu drumul de mare viteză Buzău – Focşani, cu Varianta de Ocolire a municipiului Bacău şi cu drumul de mare viteză Bacău – Paşcani. Lungimea estimată a tronsonului de drum este de 110 km.

Legătura de mare viteză între Muntenia şi Moldova pe ruta Ploieşti- Paşcani ar urma să aibă o lungime estimată de 329 de km, iar soluţia finală - drum expres sau autostradă - va fi adoptată în cadrul pregătirii documentaţiei - SF şi proiect tehnic.

Întreg proiectul este impărţit în patru tronsoane:

Ploieşti – Buzău - 65 de km
Buzău - Focşani - 72 km
Focşani – Bacău - 110 km
Bacău – Paşcani - 82 de km

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.