A fost lansat jocul oficial WRC pentru Android şi iOS. VIDEO

Campionatul Mondial de Raliuri (WRC) are de acum şi un joc în variantă mobilă, pentru terminalele cu Android şi iOS, dar şi pentru consolele Nintendo 3DS.

A fost lansat jocul oficial WRC pentru Android şi iOS. VIDEO A fost lansat jocul oficial WRC pentru Android şi iOS. VIDEO

Pasionaţii de raliuri pot să experimenteze acum Campionatul Mondial de Raliuri (WRC) direct de pe telefonul mobil, fiindcă a fost lansat jocul oficial WRC pentru terminalele mobile, dar şi pentru consolele Nintendo 3DS.

Varianta pentru Android costă 15 lei şi include cele 13 etape ale campionatului din 2014. Totodată, poţi să alegi unul dintre cei 17 şoferi oficiali din WRC şi una dintre cele 18 maşini oficiale pentru a parcurge cele 60 de probe - de la Monte Carlo până la Finlanda.

Varianta pentru iOS nu a fost lansată încă, însă va ajunge în magazinul de aplicaţii Apple în scurt timp. Dacă nu îţi place să te joci pe mobil, poţi să încerci varianta pentru PC.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.