A fost livrat modelul Volkswagen Golf R cu numărul 200.000 - FOTO

Vehiculele au ceva suplimentar ...

A fost livrat modelul Volkswagen Golf R cu numărul 200.000 - FOTO A fost livrat modelul Volkswagen Golf R cu numărul 200.000 - FOTO

Volkswagen a livrat maşina cu numărul 200.000 din modelul R - Golf R - unui client din Marea Britanie. Masina a fost livrată lui Keith Williamson din Peterborough. Noua achiziţie a lui Williamson nu este primul Volkswagen din garajul său. El deţine deja un Golf GTI şi un model Volksagen Mk 4 Golf R32 din 2002. Volkswagen R a devenit un brand în sine în 2011.

"Dezvoltarea şi comercializarea la nivel mondial a 200.000 de unităţi în 15 ani reprezintă o mare realizare", a declarat şeful Volkswagen Motorsport, Jost Capito. "Volkswagen R este o mică afacere în care sunt implicaţi 350 de colegi. Toţi aceştia contribuie la succesul companiei. "

Sven Schuler, directorul programului de dezvolte şi digitalizare la Volkswagen R, a adăugat: "Vehiculele noastre au ceva suplimentar pe care maşinile de producţie din seria Volkswagen nu le oferă".

GALERIE FOTO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.