A fost produs ultimul model Mercedes CLS din prima generaţie

Prima generaţie Mercedes CLS a ieşit, oficial, din producţie, după o carieră de 6 ani. Va rămâne în istoria auto drept primul şi cel mai reuşit coupe cu 4 uşi. Amatorii îl vor găsi de acum doar pe site-urile cu anunţuri de maşini second hand.

A fost produs ultimul model Mercedes CLS din prima generaţie A fost produs ultimul model Mercedes CLS din prima generaţie

Ultimul model Mercedes CLS, din prima generaţie, este un CLS 550, vopsit în negru şi care beneficiază de pachetul estetic AMG. Maşina a fost comandată de un american, care cel mai probabil va folosi acest avantaj la revânzare - cu siguranţă se vor găsi destui care să plătească pentru ultimul model produs.

Succesul lui Mercedes CLS a fost unul consistent, chiar dacă, din punct de vedere business, în cei 6 ani de producţie au fost produse doar puţin peste 170.000 de exemplare. Important este că preţul de bază a fost de peste 60.000 euro, iar majoritatea modelelor au avut preţuri apropiate de 75-80.000 euro.

Cea de-a doua generaţie Mercedes CLS va fi dezvăluită oficial cu ocazia Salonului Auto Paris 2010, dar deja a fost prefigurată de conceptul F800 Style la Geneva 2010 sau de CLS Shooting Break de la Beijing 2010.

Mercedes CLS rămâne în istoria auto ca prima maşină ce a introdus conceptul de coupe cu 4 uşi, exemplul germanilor fiind luat de Volkswagen Passat CC, Aston Martin Rapide, Porsche Panamera sau noua Hyundai Sonata.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.