A fost vândut ultimul Bugatti Veyron 16.4!

Un client din Europa este al 300-lea “spartan” care a cumpărat ultimul Veyron din Lume. Cortina s-a tras, aşteptăm noul Veyron.

A fost vândut ultimul Bugatti Veyron 16.4! A fost vândut ultimul Bugatti Veyron 16.4!

Da, istoria primului Veyron va ajunge la sfârşitul capitolului în toamna acestui an când clientul din Europa îşi va primi exemplarul cu numărul 300 pe care l-a comandat zilele trecute, conform site-ului oficial Bugatti.

Tradiţia actuală a mărcii va fi continuată de Grand Sport, cea mai rapidă decapotabilă din lume care va fi comercializată în continuare. Veyron şi Veyron Super Sport rămân acum 300 de piese de colecţie care vor fi vândute cu milioane de euro peste ani şi ani. Grand Sport va fi comercializat în continuare fiind capabil de 407 km/h viteză maximă cu acoperişul montat şi 360 km/h cu el scos.

Istoria modernă a lui Bugatii este foarte tumultoasă deoarece maşina nu a fost lansată până ce nu a fost capabilă să depăşească 400 km/h în teste. Acest lucru s-a întâmplat pe 29 aprilie 2005, la şase ani după prezentarea oficială. La şase luni după ce a trecut de 400 km/h, Veyron a fost lansat oficial la vânzare. Cu 1.001 CP el este capabil de 0-100 km/h în 2,5 secunde şi o viteză maximă de 407,2 km/h. Veyron frâneză de la 100 km/h la 0 în 2,3 secunde şi 31,4 metri. Versiunile Super Sport sunt capabile de mai mult, 415 km/h şi acceleraţii şi timpi de frânare şi mai rapizi.

Mai multe detalii despre cumpărătorul ultimului Veyron 16.4, sau configuraţia acestuia nu se cunosc. Se ştie doar că cel care a achiziţionat maşina se află la primul Bugatti cumpărat. În România se ştie de existenţa unui singur Veyron, cel deţinut de omul de afaceri Costel Căşuneanu. La sfârşitul anului 2007, dealerul de masini exclusiviste Prestige Cars anunţa că aduce un nou Veyron pentru care există doi cumpărători/ doritori însă se pare că tranzacţia nu a mai avut loc. La vremea respectivă ştirea a promovat puternic dealerul nou înfiinţat dar un an mai târziu criza şi-a spus cuvântul şi piaţa a început să se prăbuşească. Într-un final Prestige Cars a dispărut de pe piaţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.