A furat un utilitar plin cu prezervative

Poliţia caută şi acum bărbatul care a furat un utilitar în care se aflau 5000 de prezervative şi alte produse medicale.

A furat un utilitar plin cu prezervative A furat un utilitar plin cu prezervative

Un vehicul care promova folosirea prezervativului a fost furat în Mexico City însă a fost recuperat de către poliţişti pe data de 1 octombrie. Din maşină lipseau 5000 de prezervative, 800 de teste HIV şi echipamente de sunet. Cât despre faptul că bărbatul a abandonat maşina este de înţeles. Un utilitar cu imagini înfăţisând mascote în formă de prezervativ şi cu mesaje care încurajează protejarea prin prezervativ este greu de ascuns de ochii poliţiştilor. 

Faptul că bărbatul a recurs la un astfel de gest ar putea fi explicat prin valorea mărfii furate, cel puţin 8000 de euro, cam cât ar putea costa şi un Renault Kangoo second-hand, model mai nou. Cu toate acestea preferinţa bărbatului pentru prezervative pare destul de ciudată pentru un spărgător de maşini. Sau probabil că suntem îndreptăţiţi să credem că în America deja a luat amploare o reţea de traficanţi de prezervative. Mai ales că în ultima vreme consumatorii nu doar că sunt asaltaţi la tot pasul de campanii anti-drog cât şi compensaţi cu mesaje de genul "Eu mă protejez, tu nu?".  

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.