A început distracţia de vară cu maşini pe plaja din Mamaia. Doi şoferi au plătit amenzi usturătoare - FOTO

După ce au văzut imaginile, poliţiştii rutieri ...

A început distracţia de vară cu maşini pe plaja din Mamaia. Doi şoferi au plătit amenzi usturătoare - FOTO A început distracţia de vară cu maşini pe plaja din Mamaia. Doi şoferi au plătit amenzi usturătoare - FOTO

Doi şoferi au fost amendaţi cu câte 10.000 de lei, fiind prinşi vineri, la scurt timp după ce şi-au parcat maşinile pe o plajă din nordul staţiunii Mamaia. Un al treilea şofer care şi-a parcat maşina pe plajă nu a fost identificat.

Poliţiştii constănţeni au început cercetările după ce în ziariştii locali au publicat imagini care prezentau trei maşini, între care un autoturism de teren, care staţionau pe o plajă din nordul staţiunii Mamaia, fapt interzis prin lege.

După ce au văzut imaginile, poliţiştii rutieri s-au deplasat la faţa locului, dar acolo au găsit numai două dintre maşinile parcate.

”Poliţiştii constănţeni s-au autosesizat cu privire la imaginile care au apărut în spaţiul public. Astfel, conducătorii autoturismelor în cauză au fost sancţionaţi contravenţional.(…) Doi conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei”, au declarat sursele citate.

Cel de-al treilea şofer nu a fost identificat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.