A început producţia la Toyota Yaris Hybrid!

Astăzi, la fabrica Toyota din Franta, s-a dat startul producţiei lui Yaris Hybrid. Lansare noului model face parte din strategia europeană a constructorului japonez, menită să ofere câte o versiune hibrid pentru fiecare model al său până în 2020.

A început producţia la Toyota Yaris Hybrid! A început producţia la Toyota Yaris Hybrid!

Noul Yaris Hybrid menţine avantajele celei de a treia generaţii a modelului Toyota Yaris, cel mai bine vandut model cheie de la Toyota, cu cea mai mare flotă în circulaţie pe drumurile europene. După lansarea modelului Auris hybrid în anul 2010, Yaris hybrid este al doilea model de volum pe care Toyota introduce tehnologia integral hibrid.

Noul Yaris hybrid beneficiaza de un design exterior exclusivist, aerodinamic şi eficient, care urmează noua linie de design Toyota, vizibilă în special în design-ul grilei faţă şi al farurilor. Noul model beneficiază de primul tren de rulare cu tehnologie integral hibrid de dimensiuni reduse. Combinand un motor nou de 1,5 litri benzină cu un motor electric compact, noul sistem este cu 20% mai uşor decât cel existent pe Auris hybrid.

Datorită reducerii dimensiunilor componentelor sistemului hibrid, precum şi a rezervorului şi bateriei instalate sub scaunul din spate, Yaris hybrid oferă acelaşi spaţiu pentru pasageri şi bagaje - capacitatea portbagajului de 286 litri - precum modelul Yaris cu sistem convenţional de propulsie. Motorul eficient al lui Yaris hybrid, ce dezvoltă 100 CP, oferă performanţe bune şi zero emisiile de CO2 atunci când se conduce în modul integral hibrid.

Ca dotări standard ce contribuie la un nivel sporit de confort se numără aerul condiţionat şi transmisia automata.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.