A început producţia noului BMW Seria 7 Sedan - GALERIE FOTO

Începe producţia noului BMW Seria 7 Sedan la uzina BMW Group din Dingolfing

A început producţia noului BMW Seria 7 Sedan - GALERIE FOTO A început producţia noului BMW Seria 7 Sedan - GALERIE FOTO

În prima parte a lunii martie a început producţia noului BMW Seria 7 Sedan la uzina BMW Group din Dingolfing. La aproximativ trei ani şi jumătate de la lansarea celei de-a şasea generaţii, vârful de gamă al mărcii BMW a fost revizuit complet.

Procesul de producţie pentru modelul de top de la Dingolfing este susţinut de o serie de soluţii inovatoare. Pentru asamblarea echipamentelor speciale mai puţin comandate, cum ar fi consola centrală spate, alarma prin vibraţii a unui smartwatch îi avertizează pe angajaţii de pe secţiunea corespunzătoare a liniei că urmează o componentă "exotică" şi le dă instrucţiuni pentru paşi suplimentari de lucru.

Aşa-numita "lansare digitală" a prezentat o provocare specială pentru începutul producţiei: înseamnă că producţia unui automobil nou este accelerată la volum zilnic maxim de pe o zi pe alta. Pentru a asigura că standardele înalte de calitate sunt îndeplinite chiar de la primul automobil, componentele complexe au fost supuse unor verificări virtuale înainte de începerea producţiei.

De când a început producţia primului Seria 7 în 1977, peste 1,9 milioane de automobile BMW Seria 7 au fost produse la Dingolfing. Încă de la început, piaţa globală a fost crucială pentru succesul sedanului de lux. BMW Seria 7 este, de departe, principalul produs exportat de la uzina din Bavaria Inferioară. Anul trecut, peste 90% din totalul unităţilor produse au fost exportate. Piaţa chineză joacă un rol foarte important pentru model: în 2018, 44% din vânzările globale au fost livrate către clienţi din China.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.