A început sfârşitul încălcării legilor în trafic. Device-ul care pune capăt distracţiei

S-a terminat(or)!

A început sfârşitul încălcării legilor în trafic. Device-ul care pune capăt distracţiei A început sfârşitul încălcării legilor în trafic. Device-ul care pune capăt distracţiei

Fata din imagine este poliţistă şi nu mai trebuie să-şi încarce mintea cu feţele periculoase, ale unor personae căutate. Ochelarii au un sistem de recunoaştere facială care identifică imediat în mulţimi suspecţii şi persoanele căutate. Da, sunt nişte ochelari “terminator” care analizează şi suspecţii, după algoritmi care asociază trăsături ale feţelor şi anumite reacţii faciale cu stereotipuri de infractori. Poliţiştii chinezi folosesc deja sistemul în gări, unde e aglomeraţie şi unde pot fi hoţi de buzunare sau se pot crea aglomeraţii cu final nefericit. Ochelarii vor analiza figurile reperate într-o bază de date a poliţiei şi le vor furniza poliţiştilor date despre persoanele suspecte. Ochelarii vor fi purtaţi şi de poliţiştii din trafic, asta însemnând că până când le vor da carnetul la control cei opriţi, agenţii vor fi ştiut deja toate detaliile despre şoferi.

Acest Ferrari are nevoie de un cumpărător şi nimeni nu-l vrea :(

Sursă The Sun

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.