A parcat maşina arogant, s-a pus la masă şi a început show-ul

Aşa trebuie să reacţioneze Poliţia

A parcat maşina arogant, s-a pus la masă şi a început show-ul A parcat maşina arogant, s-a pus la masă şi a început show-ul

Incidentul pare că s-a întâmplat în Belgia, în faţa unei cafenele Starbucks. Asta am dedus din comentarii. Maşina este un Aston Martin DB11, iar povestea e simplă şi clasică pentru unul care crede că averea îi permite să facă orice. Nu vorbim din frustrare, ci din exemple pe care le avem chiar aici la noi în ţară. Iată că nici dincolo nu e mult diferit. Omul a parcat miunăţia aia de maşină fix în mijlocul unei piaţete. S-a dus la masă, iar lumea a început să-l ia un pic la rost pentru măgăria şi aroganţa lui. Imediat a apărut Poliţia care a încercat să se înţeleagă normal cu el. A început imediat să zbiere lucruri pe limba lui. Poliţia l-a luat imediat pe sus şi l-a făcut de râs pe nebun printre toţi cei din piaţă care au Început să aplaude.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.