A vrut să sară la bătaie în trafic, dar şi-a luat o uşă în cap de la propria maşină | VIDEO

Fenomenul inexplicabil care i s-a întâmplat...

A vrut să sară la bătaie în trafic, dar şi-a luat o uşă în cap de la propria maşină | VIDEO A vrut să sară la bătaie în trafic, dar şi-a luat o uşă în cap de la propria maşină | VIDEO

 


Ce i s-a întâmplat şoferului acestui Mercedes este un bun exemplu despre ce poţi să păţeşti dacă NU te comporţi cum trebuie în trafic. Acesta a coborât pus pe ceartă, dar şi-a uitat maşina în modul Drive, iar aceasta a dat să plece de pe loc. Apoi a confundat frâna cu acceleraţia.

Te poţi expune la numeroase pericole dacă nu respecţi semnele rutiere şi cobori din maşină chiar într-o intersecţie pentru a rezolva o problemă personală cu alt şofer. 

Doar că în cazul de faţă şoferul a primit o uşă în cap chiar de la soartă.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.