ABT Audi R8 Sport Package

Tunerul german ABT este de părere ca R8-ul de serie arată banal şi trebuie personalizat puternic pentru a ieşi mai bine în evidenţă.

ABT Audi R8 Sport Package ABT Audi R8 Sport Package
Tonul in designul maşinilor sport nu se dă doar de la Sant' Agata Bolognese sau Maranello dar şi de la Kempten. Deoarece acolo are sediul cel mai important tuner al modelelor din grupul Volkswagen, ABT, cel care s-a ocupat de curând de R8, un supercar ce se bate în liga lui Ferrari F430 sau Lamborghini Gallardo.

Audi R8 ABTPrincipalele modificări estetice sunt uşor de observat prin culorile de roşu şi verde pe care le afişează, creând o imagine originală, care însă nu poate să fie pe placul tuturor. Jantele de 20 de inch în două culori se integrază bine în desenul general al maşinii, contribuind la aspectul dinamic al modelului german. Suspensia a fost şi ea modificată, întărită şi coborâtă pentru a imprima un comportament şi mai sportivă. La acest aspect contribuie şi sistemul de frânare ABT cu discuri de 380 mm ce asigură o frânare optimă chiar şi în condiţii de circuit.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.