ABT s-a jucat cu noul Audi S1 iar rezultatul e o bombă cu ceas

În general e greu să mulţumeşti pe toată lumea, chiar dacă te cheamă Audi S1. De exemplu, tunerii de la ABT sunt foarte exigenţi şi au considerat că noul S1 este lipsit de vlagă. Drept pentru care, au luat măsuri.

ABT s-a jucat cu noul Audi S1 iar rezultatul e o bombă cu ceas ABT s-a jucat cu noul Audi S1 iar rezultatul e o bombă cu ceas

Cui, din toată lumea asta, i s-ar părea insuficienţi 231 CP pentru o rachetă de buzunar ca Audi S1? Păi să vedem...celor de la ABT. Tunerii cred că mereu e loc de mai bine şi au şi dovezi prin care probează acest lucru.

Proba numărul 1 în demonstrarea filosofiei că mereu se poate mai mult o reprezintă puterea crescută la 310 CP. Proba numărul doi o reprezintă cuplul maxim, care a fost mărit până la 440 Nm.

Restul dovezilor vin din sistemul de suspensie modificat care coboară maşina mai aproape de asfalt cu 30 mm şi din jantele de 18 inci din aliaj, gata să lase urme groase pe asfalt. Cum apreciaţi munca celor de la ABT? Era nevoie de un asemenea upgrade de putere?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.