Abundenţă de accesorii pentru Citroen DS3

Pentru a însoţi lansarea comercială a modelului DS3, Citroen propune o gamă largă de accesorii care permit fiecărui client să-şi personalizeze vehiculul oricând doreşte.

Abundenţă de accesorii pentru Citroen DS3 Abundenţă de accesorii pentru Citroen DS3

Citroen inovează propunând accesorii în culori asortate caroseriei sau plafonului vehiculului: planşa de bord, terminaţia schimbătorului de viteze, centrul roţilor sau jantele. Pe de altă parte o gamă de decoruri cromate, un eleron sport sau autocolante pentru personalizare oferă mai multe posibilităţi de a adapta propriul DS3 preferinţelor şi gusturilor fiecăruia.

Pentru a fi şic şi practic, Citroen mai propune, în colecţia 2010, storuri inovante desenate special pentru DS3 ca şi suporturile de ski şi barele transversale care se potrivesc stilului masinii.

În alt registru, accesoriile multimedia sunt disponibile şi oferă beneficii pentru confortul tuturor. Modemul WiFi, de exemplu, permite pasagerilor să rămână conectaţi la internet pe întreaga durată a călatoriei. Modemul este comercializat fără abonament şi funcţionează cu cartela SIM a dispozitivului 3G specific pentru internet al operatorului ales de client.

Melomanii vor aprecia posibilitatea de a-şi conecta i-podul prin USB şi de a-şi îmbunătăţi chiar mai mult calitatea sunetului cu un alt accesoriu, modulul Hifi. Clienţii modelului Citroen DS3 pot alege printre accesorii şi un sistem de navigaţie semi-integrat GARMIN, special adaptat vehiculului sau un dvd player portabil.

Şi pentru a merge chiar mai departe în a marca caracterul distinctiv al modelului DS3, Citroen a creat o linie de produse derivate DS, disponibilă pentru moment doar în Franţa: schiuri şi placă de snowboard marca Rossignol, haltere, ceasuri, curele sau butoni pentru camaşă, obiecte unice şi speciale care poartă sigla DS.

Citroën DS3 este disponibil în showroom-urile mărcii Citroen din România, la un preţ începând de la 14.790 euro cu TVA inclus, valabil pentru DS3 Chic 1,4 VTi 95 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.